onsdag 29 april 2009

Pollinering och PR

Bläk! Jag har blivit pollenallergiker på äldre dar! Mycket irriterande, minsann! Det blir dessutom bara värre och värre verkar det som. Eller så är det jag som blir sämre på att uthärda nysningar, näsdropp och svullna, kliande ögon. Trött och yr känner jag mig också. Som tur är verkar jag mest reagera på björk och annat som gror nu, det går över senare i sommar. Rent generellt försöker jag att undvika oönskad pollinering... året om faktiskt!

Igår afton träffade min kör ett par reportrar från vår lokala tidning, Nacka-Värmdö Posten, för ett reportage om Gospelago som "skärgårdens gospelkör". Eftersom vi kommer att delta i Gustavsbergs kyrkas gospelmässa 10 maj hoppas vi på bra PR genom NVP som utkommer tisdagen innan. Spännande! Lite snopet bara om det endast blir en notis på några rader... jag återkommer i ärendet.

Inga kommentarer: