tisdag 9 juni 2009

Konsert på fredag!

Åååååh, vad det ska bli roligt när Gospelago har en helt egen gospelkonsert nu på fredag! Jag längtar samtidigt som jag är lite spänd eftersom jag kommer att sjunga solot på en låt för andra gången. Egentligen är jag ingen solist, men när körledaren frågade kunde jag ju inte säga nej. Jag behövde liksom föregå med gott exempel inför övriga körmedlemmar, tänkte jag. Det är en grymt bra låt som Whitney Houston sjunger på sound-track-skivan till filmen The Preachers Wife, "I go to the rock" heter låten. Det är ganska svårt att låta bli att försöka härma originalet, men eftersom min erfarenhet av solosång i kör är noll så anser jag att jag visst får låta mig inspireras av de som "kan". Nåja, kom gärna och lyssna själva på fredag kl. 20.00 i Ingarö kyrka. Se Gospelagos hemsida för mer information.

Idag har lillebror och jag städat och fixat lite. Mest jag. Lite rensa avlopp i tvättstugan, dammsuga, vika tvätt, städa toaletter, packa undan det sista av vinterkläderna, tömma frysen helt (innan servicetekniker kommer på torsdag) och annat roligt... hmmm...

Roligt var dock att se i vår lokaltidning, NackaVärmdöPosten, att flera av mina samhällskunskapselevers insändare publicerats idag. Kolla gärna! Grymma insändare!

Inga kommentarer: