måndag 9 mars 2009

Inlärningsproblem?

Fy, vad det är jobbigt att lära sig saker så här på äldre dar... Jag har visserligen använt mig av e-post i sisådär 100 år, haft Skype och bloggar i undervisningssammanhang under några års tid. Och jag har absolut lärt mig hantera dvd-spelare och mobilens sms-funktion. På senaste tiden har jag börjat använda mig av Googles fiffigheter som Google Docs och Picasa Webbalbum. Alldeles nyligen började jag dessutom att "twittra". Pust! Jag blir matt av att lära mig så mycket nytt! Men det är väldigt roligt, minsann. Och om inte maken vore datanörd som mer eller mindre tvingade mig att lära mig dessa nödvändigheter så skulle jag väl fortfarande skicka handskrivna brev, titta på gamla knackiga VHS-filmer, ringa till folks hemtelefoner, jobba enbart i Word/Excel och lämna in filmrullar för framkallning av foton titt som tätt...

Inga kommentarer: