fredag 27 mars 2009

Geometri- och bilprov(ning)

Idag hade en av mina ettor geometriprov. Det var nog många som klarade sig, vill jag hoppas. Klassen är en väldigt spontan, härlig och gullig blandning av elever och jag gillar dem verkligen allihopa. Eleverna fick en och en halv timme på sig att lösa 8 G-uppgifter samt 3 VG-MVG-uppgifter och några suckade tyvärr uppgivet efter ett tag. Nåja, jag ska rätta och se hur det gick. Ingen idé att oroa sig i förväg...

Direkt efter elevernas prov var det bilens tur. Bilprovning. Och lotten föll på mig som hade större möjlighet att trixa med arbetstiden idag. Tack och lov gick den igenom besiktningen i Nacka och en mycket trevlig och hjälpsam besiktningsman berättade allt eftersom han arbetade sig igenom protokollets punkter. Nu vet jag precis vilken klämma till avgassystemets upphängning som snart behöver bytas... Ska genast ombesörjas (alltså: jag har vidarebefordrat informationen till maken...!)

Inga kommentarer: