måndag 12 augusti 2013

Slut semester!

Nu har jag jobbat i drygt en vecka! Nytt för i år är att jag jobbar heltid med matematikdidaktik på lärarutbildningarna på universitetet. Det känns riktigt bra. Och allra bäst är att jag faktiskt har hunnit en hel del fixande, trixande och förberedande. Visserligen återstår en del att göra innan kurserna startar, men ganska mycket är ändå på gång.

På hemmafronten är det väl ungefär likadant. Jag har hunnit med en hel del slappande under semestern, men visst, allt slöande blev inte helt klart... jag får försöka hinna med det under året, lite då och då ;-)

Och så finns det sådant som jag tänkt göra som fått vänta. Som vanligt. Det som inte hunnits med under semestern är t.ex. att röja på vinden hemma... Det verkar alltid bortprioriteras. På vintern är det för kallt och på sommaren för varmt för att vara där uppe. Och om det regnar blir det för jobbigt med ljud. Samma sak om det blåser. Lika bra att avvakta med sådana aktiviteter... tills det blir "lagom" väder för att röja på vinden.

Jag satte i alla fall en ny surdeg i sommar! Och har hunnit baka några lantbröd varje vecka. Förra läsåret tyckte jag ju inte att jag hann med det, men oj, vad det är gott med eget bröd. Jag ska försöka hinna med.

Inga kommentarer: