tisdag 15 juni 2010

Förkyld... igen!

Nu är jag på god väg att bli förkyld för tredje gången denna vår! Första gången skrev jag om i förra inlägget. Andra varvet, det som var etter värre än halsontet, orkade jag inte ens tänka på, än mindre skriva om då det begav sig. Det smög sig på en vecka efter halsontet, då det började avta i halsen sökte sig det onda istället uppåt, mot bihålor och ut mot öronen. Det hela kulminerade ytterligare en vecka senare med en sjusärdeles huvudvärk, nästan av migräntyp, mest i pannan men också runt hela skallbenet och ned i nacken, som tillsammans med feber knockade mig totalt från en tisdag till söndagen därpå. Jag hann besöka såväl husläkare som akutmottagning (på husläkarens rekommendation!) under onsdag och torsdag den veckan. Allt omaket endast för att få beskedet att det troligtvis är ett virus och att det bara gäller att uthärda...

Idag är min första sommarlovsdag och nu har jag ont i bihålorna, på ett mer "normalt" sätt denna gång, men ändå. Blä, vad less jag är! Nu tänker jag då INTET gå till någon doktor i onödan! Det är säkert bara virus nummer tre som går loss på mig. Lite besynnerligt är det dock - men glädjande förstås! - att ingen annan i familjen är drabbad. Alla tre barnen verkar vara kärnfriska. Peppar, peppar...!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fy va jobbigt!! :( Krya på dig!