tisdag 11 maj 2010

Stegtävling

Vi kör en stegtävling på jobbet. Med stegräknare och allt. Det var visserligen frivilligt, men det betyder för min del att jag såklart måste vara med. Jag kan ju inte vara en svikare, mes och allmän supertönt? Åtminstone inte hela tiden... Nåja, jag ligger 10:a av de 16 i laget. Man kan se hur många steg kollegorna registrerat varje dag, så det går inte komma undan. Och inte ska jag väl tro att de som får ihop sådär sjukt många steg fuskar? Vuxna människor? Eller kan det vara så att de passar på att skaka stegmätaren medan de ser på TV och äter chips? Någon kanske sätter mätaren på sin 8-åring...!?! Eller så hittar de bara på ett trevligt antal steg som de fyller i på webben utan att de ens kommit över de 7000 må-bra-stegen? Hu, så hemskt det vore i sådana fall!

Jag är glad om jag kommer över må-bra-stegen varje dag. Då vet jag ju att jag mår bra utan att jag behöver känna efter. Det brukar inte vara något problem att få ihop 7000 steg, men en kväll fick jag faktiskt lov att jogga på stället i TV-rummet under sisådär 10 minuter för att komma över den magiska gränsen innan jag registrerade stegen och gick och lade mig. Det är väl inte att fuska...?

Men idag har jag varit på "Step Intervall" 75 minuter och då blir det minsann steg: drygt 5000 på träningen och dessutom gick jag 7800-nånting steg tidigare under dagen. Jag är därmed mer än nöjd! Idag, alltså.

Inga kommentarer: