lördag 19 september 2009

Bra bröd och kördagOfta händer mycket kul på en och samma gång. Som idag. Tja, att lillebror vaknade vid halv sju var ju inte så jättekul, men att de runda linfrö- och grahamsbröden som jag bakade sent igår kväll (bilden) och lämnade framme över natten blev så jättegoda var ju riktigt roligt. Vi åt dem med leverpastej och krispig, svensk gurka. Sedan åkte jag på Gospelagos kördag. Maken var förkyld med halsont och fick helt enkelt stanna hemma med barnen. Barnen blev ledsna eftersom de sett fram emot en rolig dag hos sin favorit-morbror (de har bara en...) med utelunch och go´fika på stan och allt vad det innebär. Men jag, jag blev bara glad idag. Inte för att maken missade det hela, men för att det var så fantastiskt kul. Kören bjöds på hela alltet av Såstaholm Hotell & Konferens i Täby, ett otroligt vackert och underbart trevligt ställe. Vi övade låtar, hade drama- och rörelsepass och åt god mat och gott fikabröd. Solen sken och jag lyckades få åka med en körkompis (så slapp jag nervositeten det innebär när jag ska försöka hitta med bil i Stockholmstrakten, trots att jag både har karta och GPS...)så det blev en väldigt bra dag. Nu är jag trött och imorgon vankas det höstskoinköp å döttrarnas vägnar. Det blir inte lika roligt, dessvärre...Dags att sussa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig!! Dagen var fantastisk!! Rolig och utvecklande :)
Kram

mom2009 sa...

Jamen, om du varit på Såstaholm är det ju inte alls långt hem till mej därifrån! Nu när du "kan" vägen - VÄLKOMMEN! ;-)