tisdag 5 maj 2009

PR, skönhet och matteprov

Jodå, NVP skrev en artikel om vår kör. Ser jag verkligen ut så där galen när jag sjunger...? Lite rädd blev jag allt när jag såg bilden. Men, sån´t är livet! Man ser ut som man ser ut, helt enkelt.

Idag var jag på ansiktsbehandling för första gången i mitt liv. Jag hade fått ett presentkort och besökte Torsgatan 49, en liten mysig och fräsch salong med en väldigt duktig hudterapeut som peelade, portömde och masserade mitt ansikte under en timmes tid. Hon hann också med att lägga ansiktsmask, rengöra och smörja in huden samt att plocka mina ögonbryn. Allt utom portömningen och brynplockningen var väldigt behagligt. Min skönhetsvård består annars av snabbdusch, deo och tandborstning. Kanske borde jag bry mig lite mera? Vi får se. Rätt vad det är så gör jag om ansiktsbehandlingen någon gång...

Nu är det sista matteprovet för läsåret alldeles strax klart. Jag ska bara fixa lite till med det innan jag är nöjd. Frågan är om mina elever blir så värst nöjda. Jag har två omvårdnads-ettor som ska skriva provet under veckan. Nästa vecka blir det nationellt prov del 1 och där nästa vecka kommer del 2. Sedan har vi ett par veckor på oss att repetera och reparera det som behövs innan jag med gott samvete kan kolla i kursmålen och konstatera att ALLA elever nått minst G på kursen...! Här kan man roa sig med lite sudoku, exempelvis som uppvärmning inför vårt sista avsnitt om grafer och koordinatsystem!

Inga kommentarer: