torsdag 14 januari 2010

Komma igång

I veckan började döttrarna skolan. Maken har bytt jobb. Lillbrorsan har lärt sig åka skridskor. Jag har gått till jobbet varje dag och börjar därmed komma igång med att motionera mera. Vanligtvis cyklar jag till jobbet. Det tar väl 7 minuter ungefär. Lite längre tid när det är snö och lite kortare tid när jag har bråttom och vädret är fint. Att gå har jag alltid upplevt som slöseri med tid, eftersom det tar ungefär 17-18 minuter. Men snön och kylan har gjort att jag i veckan har valt att gå. Utom en dag då jag behövde skynda hem från förskolan efter att ha lämnat sonen eftersom jag kom på att vi glömt hjälm - något som krävs för att barnen ska få åka stjärtlapp (bra, tycker jag!). Då valde jag att cykel som transportmedel för att det skulle gå lite snabbare. Vi får väl se hur länge jag ids "slösa" dyrbar tid på promenader till och från jobbet...

Inga kommentarer: