måndag 14 februari 2011

Sammanfattning

Oj, vad tiden rusar iväg! Jag har nog tänkt skriva ned något av allt jag upplever, tänker och gör. Men ack, vad bra jag är på att skjuta upp det! "Jag skriver lite senare..." eller "Jamen, det där kan jag skriva om en annan gång..." eller "Oh, vilket bra recept jag fick till, det ska jag lägga i bloggen, men inte nu...".

Jag suger helt enkelt fett på att blogga, det är bara att erkänna.

Ikväll skriver jag bara några rader om vad som hänt i största allmänhet och ikväll i synnerhet. Hösten har varit bra för hela familjen, vi har låtit renovera köket och har nu ett fint ett i ek. Behöver bara sälja kökssoffan för att få på plats med alla nya stolar till det nya bordet så är det klart. (Kom å köp! Soffan är fin-fin och vi har en annons ute på något ställe på nätet, går nog hitta...) Sedan har julen varit skön och fin och terminen är i gång för fullt på jobbet och även för ungarna. Jag har minsann också hunnit fylla 40 år, helt utan vidare krusiduller. Fira får vi göra senare i vår då också maken blivit 40. (Denna period på ca 2 månader som jag är äldre än min man är särskilt jobbig eftersom jag ofta får höra märkliga kommentarer av honom som: "Du vet väl att jag gillar äldre kvinnor...?" i kombination med menande blinkningar och viftande med ögonbryn... Mycket fyndigt!)

Under några veckors tid har jag ägt en egen Rubiks Kub och jag ska försöka lära mig lösa den. Jag kan lösa den med fusklapp, en smart manual jag klippt ihop av information från en väldigt fin sajt tchubix.se där man kan se filmer och läsa sig till lösningen helt utan förkunskaper, men jag tänker väl att jag måste kunna lösa kuben helt själv så småningom. En av mina elever gör det på nolltid! Så cooooolt...!

Ikväll var maken och jag i Gustavsbergs kyrka och lyssnade på Änglakören och ett gäng solister ur kören som höll i en kärlekskonsert denna Alla hjärtans dag. Fantastiskt! Ungdomarna var hur bra som helst, både som solister och kör, och nu är hela jag uppfylld av skön och kärleksfull musik! Måste nog sätta mig vid pianot en stund och sjunga själv... <3

Inga kommentarer: